24Storage (24STOR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

24Storage aktie

🔔 Skapa bevakning

24STOR  

24Storage är verksamma i fastighetsbranschen med fokus på lagerfastigheter för uthyrning av förråd till både privatpersoner och företagskunder. Bolaget fjärrstyr förrådsfastigheterna och erbjuder alla kunder en helt digital kundresa med både bokning, betalning och hantering av sitt avtal online. Bolaget äger främst sina fastigheter men har även ett mindre antal hyresavtal. Verksamheten återfinns i Sverige med fokus på storstadsregionerna med omnejd. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

24Storage tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Konsumentservice. Bolaget har ett börsvärde på 634 MSEK, en omsättning på 76 MSEK och med ett resultat på 64 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien 24Storage

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper 24Storage (24STOR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

24Storage aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern 24STOR. Aktien har ett P/E-tal på 9.8 och P/S-tal på 6.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

24Storage utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

24Storage Avanza – se aktiekurs idag

Se 24Storage senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter 24Storage – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien 24Storage.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i 24Storage.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om 24Storage

24Storage

Ticker24STOR
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKonsumentservice
Börsvärde634 MSEK
Omsättning76 MSEK
Vinst64 MSEK
P/E9.8
P/S6.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien 24Storage

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om 24Storage? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter