AdderaCare (ADDERA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

AdderaCare aktie

ADDERA  

AdderaCare är verksamma inom vård och omsorg. Bolaget utvecklar diverse hjälpmedelsprodukter till människor med funktionsnedsättning. Produktportföljen består exempelvis av ramper särskilt anpassade hissar och fordon. Utöver innehar bolaget tjänster som inkluderar sinnesstimulerande hjälpmedel samt motorikträning. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Malmö.

AdderaCare tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 205 MSEK, en omsättning på 208 MSEK och med ett resultat på 10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AdderaCare

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AdderaCare (ADDERA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AdderaCare aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ADDERA. Aktien har ett P/E-tal på 19.8 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AdderaCare utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AdderaCare Avanza – se aktiekurs idag

Se AdderaCare senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AdderaCare – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AdderaCare.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AdderaCare.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AdderaCare

AdderaCare

TickerADDERA
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde205 MSEK
Omsättning208 MSEK
Vinst10 MSEK
P/E19.8
P/S1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AdderaCare

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AdderaCare? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter