Ahlstrom-Munksjö (AM1S) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ahlstrom-Munksjö aktie

AM1S  

Ahlstrom-Munksjö är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom produktion av fiber- och pappersmaterial. Materialet används inom diverse industriella processer, samt inom medicin och life-science, med störst inriktning mot pappersproduktion. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom den europeiska marknaden. Bolaget kom till via en sammanslagning under 2017 av Ahlstrom och Munksjö. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Ahlstrom-Munksjö tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 20 721 MSEK, en omsättning på 30 326 MSEK och med ett resultat på 978 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ahlstrom-Munksjö

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ahlstrom-Munksjö (AM1S) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ahlstrom-Munksjö aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern AM1S. Aktien har ett P/E-tal på 21.2 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ahlstrom-Munksjö utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ahlstrom-Munksjö senaste utdelning är 5.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Ahlstrom-Munksjö Avanza – se aktiekurs idag

Se Ahlstrom-Munksjö senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ahlstrom-Munksjö – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ahlstrom-Munksjö.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ahlstrom-Munksjö.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ahlstrom-Munksjö

Ahlstrom-Munksjö

TickerAM1S
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde20 721 MSEK
Omsättning30 326 MSEK
Vinst978 MSEK
P/E21.2
P/S0.7
Utdelning5.5 SEK
Direktavkastning3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ahlstrom-Munksjö

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ahlstrom-Munksjö? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter