Ahola Transport (FI) (AHOLA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ahola Transport (FI) aktie

AHOLA  

Ahola Transport är verksamma inom logistik och transportindustrin. Bolaget erbjuder ett brett utbud av transporttjänster, från sedvanlig transport till transport av specialfordon. Störst marknad återfinns inom Norden, Baltikum och Europa. Verksamheten styrs utifrån bolagets dotterbolag med vardera affärsinriktning. Utöver huvudverksamheten erbjuds IT - och lagertjänster.

Ahola Transport (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Tåg- & Lastbilstransport. Bolaget har ett börsvärde på 27 MEUR, en omsättning på 102 MEUR och med ett resultat på 3 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ahola Transport (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ahola Transport (FI) (AHOLA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ahola Transport (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern AHOLA. Aktien har ett P/E-tal på 9.5 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ahola Transport (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ahola Transport (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ahola Transport (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ahola Transport (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ahola Transport (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ahola Transport (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ahola Transport (FI)

Ahola Transport (FI)

TickerAHOLA
ListaFirst North
LandFinland
SektorIndustri
BranschTåg- & Lastbilstransport
Börsvärde27 MEUR
Omsättning102 MEUR
Vinst3 MEUR
P/E9.5
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ahola Transport (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ahola Transport (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter