Ambia Trading (AMBI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ambia Trading aktie

AMBI  

Ambia Trading Group innehar verksamhet inom partihandel och logistiklösningar. Vardera dotterbolag innehar idag särskild affärsinriktning, vilket inkluderar bolagen Isolda, Selector Logistic samt Netpact. Inom koncernen sker främst distribution av kontorsmaterial och hemelektronik, där störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Koncernen etablerades ursprungligen 2011 och har sitt huvudkontor i Södra Vi.

Mer om aktien Ambia Trading

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ambia Trading (AMBI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ambia Trading utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ambia Trading Avanza – se aktiekurs idag

Se Ambia Trading senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ambia Trading – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ambia Trading.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ambia Trading.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ambia Trading

Ambia Trading

TickerAMBI
LandSverige
Omsättning806 MSEK

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ambia Trading

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ambia Trading? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter