Arcus (NO) (ARCUS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Arcus (NO) aktie

ARCUS  

Arcus är en leverantör av alkoholhaltiga drycker. Idag är bolaget främst specialiserade främst mot framställningen av brännvin, som huvudsakligen levereras till den nordiska marknaden. Produkterna säljs under varierade varumärken och innefattar utöver brännvin även konjak, vodka, whisky och likör. Bolaget kom till via en spin-off under 1996 från Vinmonopolet och har sitt huvudkontor i Hagan.

Arcus (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Bryggeri. Bolaget har ett börsvärde på 2 922 MNOK, en omsättning på 2 832 MNOK och med ett resultat på 197 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arcus (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arcus (NO) (ARCUS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arcus (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ARCUS. Aktien har ett P/E-tal på 14.8 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arcus (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arcus (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Arcus (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arcus (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arcus (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arcus (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arcus (NO)

Arcus (NO)

TickerARCUS
ListaOB Match
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschBryggeri
Börsvärde2 922 MNOK
Omsättning2 832 MNOK
Vinst197 MNOK
P/E14.8
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arcus (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arcus (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter