Basware (FI) (BAS1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Basware (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

BAS1V  

Basware är ett globalt teknikbolagfinskt. Bolaget är inriktade mot mjukvarulösningar till företagskunder samt institutioner. Lösningarna används för hantering av diverse interna processer som berör leverantörsreskontra, fakturor, samt strategiska upphandlingar. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika. Huvudkontoret ligger i Esbo.

Basware (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 499 MEUR, en omsättning på 151 MEUR och med ett resultat på -6 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Basware (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Basware (FI) (BAS1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Basware (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern BAS1V. Aktien har ett P/E-tal på -90.2 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Basware (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Basware (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Basware (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Basware (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Basware (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Basware (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Basware (FI)

Basware (FI)

TickerBAS1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde499 MEUR
Omsättning151 MEUR
Vinst-6 MEUR
P/E-90.2
P/S3.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Basware (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Basware (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter