Boliga Gruppen (DK) (BOLIGA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Boliga Gruppen (DK) aktie

BOLIGA  

Boliga Gruppen är en finansiell aktör som erbjuder investeringsrådgivning och tillgång till global börsinformation. Utöver levereras information om börs- och valutamarknaden inom Storbritannien och USA. Tjänsterna används på global nivå, med störst verksamhet inom den europeiska marknaden. Utöver huvudverksamheten erbjuds diverse IR-tjänster. Bolaget grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Boliga Gruppen (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Mätning & Analys. Bolaget har ett börsvärde på 276 MDKK, en omsättning på 49 MDKK och med ett resultat på 10 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Boliga Gruppen (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Boliga Gruppen (DK) (BOLIGA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Boliga Gruppen (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern BOLIGA. Aktien har ett P/E-tal på 28.2 och P/S-tal på 5.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Boliga Gruppen (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Boliga Gruppen (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Boliga Gruppen (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Boliga Gruppen (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Boliga Gruppen (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Boliga Gruppen (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Boliga Gruppen (DK)

Boliga Gruppen (DK)

TickerBOLIGA
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschMätning & Analys
Börsvärde276 MDKK
Omsättning49 MDKK
Vinst10 MDKK
P/E28.2
P/S5.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Boliga Gruppen (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Boliga Gruppen (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter