Bosjö Fastigheter (BOSJO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bosjö Fastigheter aktie

BOSJO  

Bosjö Fastigheter är ett svenskt fastighetsbolag som idag förvaltar över fastigheten Vindtyget 1 utanför Borås. Fastigheten omfattar uthyrbar area och består för närvarande av kontors- och lagerlokaler för aktörer inom detaljbranschen. Fastigheten hyrs ut till kund över en längre tidsperiod. Bosjö Fastigheters främsta syfte kommer vara att äga och förvalta fastigheten.

Bosjö Fastigheter tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 343 MSEK, en omsättning på 49 MSEK och med ett resultat på 45 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bosjö Fastigheter

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bosjö Fastigheter (BOSJO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bosjö Fastigheter aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern BOSJO. Aktien har ett P/E-tal på 7.6 och P/S-tal på 6.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bosjö Fastigheter utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bosjö Fastigheter senaste utdelning är 8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bosjö Fastigheter Avanza – se aktiekurs idag

Se Bosjö Fastigheter senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bosjö Fastigheter – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bosjö Fastigheter.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bosjö Fastigheter.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bosjö Fastigheter

Bosjö Fastigheter

TickerBOSJO
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde343 MSEK
Omsättning49 MSEK
Vinst45 MSEK
P/E7.6
P/S6.9
Utdelning8 SEK
Direktavkastning5.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bosjö Fastigheter

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bosjö Fastigheter? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter