Brighter (BRIG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Brighter aktie

BRIG  

Brighter är verksamma inom forskning om diabetes. Bolaget utvecklar och kommersialiserar lösningar för egenvård av diabetes. Visionen bakom bolagets produkter är att människor med diabetes skall ha en större chans att kontrollera och behandla sin sjukdom i det vardagliga livet. Produkterna säljs idag både via egentillverkning och in-licensiering. Bolaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Kista.

Brighter tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 296 MSEK, en omsättning på 40 MSEK och med ett resultat på -241 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Brighter

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Brighter (BRIG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Brighter aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BRIG. Aktien har ett P/E-tal på -1.2 och P/S-tal på 3.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Brighter utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Brighter Avanza – se aktiekurs idag

Se Brighter senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Brighter – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Brighter.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Brighter.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Brighter

Brighter

TickerBRIG
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde296 MSEK
Omsättning40 MSEK
Vinst-241 MSEK
P/E-1.2
P/S3.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Brighter

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Brighter? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter