CR Ventures (CRVE B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

CR Ventures aktie

CRVE B  

Cloud Republic är ett konsultbolag inom digitalisering. Bolaget erbjuder tjänster som baseras på indexalgoritmer som möjliggör att kunderna kan studera och analysera digitaliseringprocessen. Exempel på tjänster återfinns inom Search Engine Marketing (SEM), sökmotorsoptimering (SEO) samt Social media annonsering. Bolagets konsulter är rådgivare genom hela processen, från initiering, lansering till uppföljning. CloudRepublic har sitt huvudkontor i Stockholm.

CR Ventures tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 77 MSEK, en omsättning på 25 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien CR Ventures

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper CR Ventures (CRVE B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

CR Ventures aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern CRVE B. Aktien har ett P/E-tal på 686.7 och P/S-tal på 2.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

CR Ventures utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

CR Ventures Avanza – se aktiekurs idag

Se CR Ventures senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter CR Ventures – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien CR Ventures.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i CR Ventures.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om CR Ventures

CR Ventures

TickerCRVE B
ListaNGM
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde77 MSEK
Omsättning25 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E686.7
P/S2.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien CR Ventures

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om CR Ventures? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter