Coupa Software (COUP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Coupa Software aktie

COUP  

Coupa Software är ett it-bolag. Bolaget tillhandahåller en molnbaserad plattform för utgiftshantering. Plattformen ansluter organisationer med leverantörer globalt och ger kontroll över hur företag spenderar pengar, samt möjliggör för företag att uppnå besparingar som ger lönsamhet. Coupa Software marknadsför sin plattform till en rad olika företag inom olika branscher, såsom sjukvård och läkemedel, detaljhandel, utbildnings- och verkstadsindustrier över hela världen.

Mer om aktien Coupa Software

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Coupa Software (COUP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Coupa Software utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Coupa Software Avanza – se aktiekurs idag

Se Coupa Software senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Coupa Software – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Coupa Software.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Coupa Software.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Coupa Software

Coupa Software

TickerCOUP
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Coupa Software

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Coupa Software? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter