DalsSpira Mejeri (SPIRA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

DalsSpira Mejeri aktie

SPIRA  

DalsSpira Mejeri är en mjölkproducent. Idag innehas störst inriktning mot produktion av komjölk, men bolaget producerar även produkter som exempelvis glass, yoghurt och crème fraiche. Mjölkprodukterna säljs via bolagets återförsäljare, främst belägna inom södra - och mellersta Sverige. Produktionen och huvudkontoret utgår ifrån Färgelanda.

DalsSpira Mejeri tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Jordbruk. Bolaget har ett börsvärde på 20 MSEK, en omsättning på 30 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien DalsSpira Mejeri

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper DalsSpira Mejeri (SPIRA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

DalsSpira Mejeri aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern SPIRA. Aktien har ett P/E-tal på -4.7 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

DalsSpira Mejeri utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

DalsSpira Mejeri Avanza – se aktiekurs idag

Se DalsSpira Mejeri senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter DalsSpira Mejeri – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien DalsSpira Mejeri.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i DalsSpira Mejeri.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om DalsSpira Mejeri

DalsSpira Mejeri

TickerSPIRA
ListaSpotlight
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschJordbruk
Börsvärde20 MSEK
Omsättning30 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-4.7
P/S0.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien DalsSpira Mejeri

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om DalsSpira Mejeri? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter