DalsSpira Mejeri (SPIRA) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

DalsSpira Mejeri (SPIRA)

DalsSpira Mejeri aktie

DalsSpira Mejeri är en mjölkproducent. Idag innehas störst inriktning mot produktion av komjölk, men bolaget producerar även produkter som exempelvis glass, yoghurt och crème fraiche. Mjölkprodukterna säljs via bolagets återförsäljare, främst belägna inom södra - och mellersta Sverige. Produktionen och huvudkontoret utgår ifrån Färgelanda.

DalsSpira Mejeri Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som DalsSpira Mejeri. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. DalsSpira Mejeri, som verkar inom dagligvarorsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om DalsSpira Mejeri

DalsSpira Mejeri

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSPIRA
ListaSpotlight
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschJordbruk
Börsvärde24 MSEK
Omsättning30 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-6.4
P/S0.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien DalsSpira Mejeri

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om DalsSpira Mejeri? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter