DDM Holding (DDM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

DDM Holding aktie

DDM  

DDM Holding är en specialiserad förvaltare av konsumentfordringar. En stor del av verksamheten består av att förvärva låneportföljer och insamla utestående skulder. Verksamheten bedrivs idag i samarbete med internationella banker och övriga finansiella institutioner. Störst andel kunder återfinns inom Central- och Östeuropa. Huvudkontoret ligger i Baar, Schweiz.

DDM Holding tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 434 MSEK, en omsättning på 304 MSEK och med ett resultat på 98 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien DDM Holding

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper DDM Holding (DDM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

DDM Holding aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern DDM. Aktien har ett P/E-tal på 4.4 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

DDM Holding utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

DDM Holding Avanza – se aktiekurs idag

Se DDM Holding senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter DDM Holding – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien DDM Holding.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i DDM Holding.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om DDM Holding

DDM Holding

TickerDDM
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde434 MSEK
Omsättning304 MSEK
Vinst98 MSEK
P/E4.4
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien DDM Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om DDM Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter