EAB Group (FI) (EAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

EAB Group (FI) aktie

EAB  

EAB Group är en finanskoncern. Koncernen erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster inom sparande, pension, försäkringar samt traditionell kapitalförvaltning. Störst verksamhet återfinns på den finska marknaden, med kunder i varierande branscher. Koncernen drivs utifrån flertalet dotterbolag med separata affärsinriktningar. Bolaget grundades ursprungligen 2011 och gick tills 2018 under namnet Elite Varainhoito.

EAB Group (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kapitalförvaltning. Bolaget har ett börsvärde på 48 MEUR, en omsättning på 18 MEUR och med ett resultat på 0 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien EAB Group (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper EAB Group (FI) (EAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

EAB Group (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern EAB. Aktien har ett P/E-tal på 159.3 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

EAB Group (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

EAB Group (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

EAB Group (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se EAB Group (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter EAB Group (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien EAB Group (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i EAB Group (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera