Emotra (EMOT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Emotra aktie

EMOT  

Emotra utvecklar produkter inom området psykiatri och psykologi med målet att ge behandlande läkare mer och bättre information. Bolagets produkt fungerar som ett psykofysiologiskt test som identifierar hyporeaktiva patienter.Hyporeaktivitet bland deprimerade patienter fungerar som en biomarkör och beskriver ett tillstånd med större risker, bland annat för återfall i depression. Kunderna består av psykiatriska specialistmottagningar, universitetssjukhus och forskningsinstitut. Bolaget har sitt kontor i Mölndal.

Emotra tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 22 MSEK, en omsättning på 0 MSEK och med ett resultat på -6 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Emotra

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Emotra (EMOT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Emotra aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern EMOT. Aktien har ett P/E-tal på -3.7 och P/S-tal på 62.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Emotra utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Emotra Avanza – se aktiekurs idag

Se Emotra senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Emotra – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Emotra.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Emotra.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Emotra

Emotra

TickerEMOT
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde22 MSEK
Omsättning0 MSEK
Vinst-6 MSEK
P/E-3.7
P/S62.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Emotra

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Emotra? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter