Enalyzer (DK) (ENALYZ) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Enalyzer (DK) aktie

ENALYZ  

Enalyzer är ett IT-bolag med störst specialisering inom utvecklingen av digitala analysverktyg. Produktportföljen består huvudsakligen av program utformade för undersökningar, enkäter och rapporter. Programmen nås via löpande abonnemang och är anpassade för mobiler, läsplattor och datorer. Verksamhet innehas på global nivå, med störst marknad inom Norden. Bolaget grundades 2000 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Enalyzer (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 30 MDKK, en omsättning på 24 MDKK och med ett resultat på 0 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Enalyzer (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Enalyzer (DK) (ENALYZ) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Enalyzer (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern ENALYZ. Aktien har ett P/E-tal på 623 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Enalyzer (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Enalyzer (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Enalyzer (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Enalyzer (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Enalyzer (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Enalyzer (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Enalyzer (DK)

Enalyzer (DK)

TickerENALYZ
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde30 MDKK
Omsättning24 MDKK
Vinst0 MDKK
P/E623
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Enalyzer (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Enalyzer (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter