Endomines Oyj (FI) (ENDOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Endomines Oyj (FI) aktie

ENDOM  

Endomines är verksamma inom gruvindustrin. Bolaget arbetar med prospektering och vidare distribution av guldförnödenheter samt övriga ädelmetaller. Verksamheten drivs via egna produktionsanläggningar, samt i samarbete med övriga samarbetspartners på marknaden. Störst verksamhet återfinns inom Norden där försäljning går via återförsäljare samt grossister. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Endomines Oyj (FI) tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Guld & Silver. Bolaget har ett börsvärde på 30 MEUR, en omsättning på 1 MEUR och med ett resultat på -21 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Endomines Oyj (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Endomines Oyj (FI) (ENDOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Endomines Oyj (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern ENDOM. Aktien har ett P/E-tal på -1.4 och P/S-tal på 21.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Endomines Oyj (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Endomines Oyj (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Endomines Oyj (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Endomines Oyj (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Endomines Oyj (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Endomines Oyj (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Endomines Oyj (FI)

Endomines Oyj (FI)

TickerENDOM
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschGruv - Guld & Silver
Börsvärde30 MEUR
Omsättning1 MEUR
Vinst-21 MEUR
P/E-1.4
P/S21.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Endomines Oyj (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Endomines Oyj (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter