Frill Holding (FRILL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Frill Holding aktie

FRILL  

Frill Holding är en glassproducent. Bolaget producerar glass och smoothies gjord på frukt, bär och grönsaker, med fokus på att erbjuda produkter utan tillsatt socker och sötningsmedel. I produktutbudet finns även glutenfria och veganska alternativ. Störst verksamhet återfinns inom Nordamerika och Europa, där bolagets produkter nås både via återförsäljare i butiker, samt E-handel.

Frill Holding tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 66 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Frill Holding

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Frill Holding (FRILL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Frill Holding aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FRILL. Aktien har ett P/E-tal på -81.7 och P/S-tal på 608.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Frill Holding utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Frill Holding Avanza – se aktiekurs idag

Se Frill Holding senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Frill Holding – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Frill Holding.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Frill Holding.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Frill Holding

Frill Holding

TickerFRILL
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde66 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-81.7
P/S608.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Frill Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Frill Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter