Funcom (NO) (FUNCOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Funcom (NO) aktie

FUNCOM  

Funcom är en norsk spelutvecklare. Produktportföljen består av spel anpassade för PC, spelkonsoler som Xbox och Playstation, samt iOS och Android. Ett av de mest framgångsrika egenutvecklade spelen är Age of Conan. Spelen består idag av olika genre och inkluderar utöver Age of Conan även Secret World Legends, samt The Park. Bolaget etablerades 1993 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Mer om aktien Funcom (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Funcom (NO) (FUNCOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Funcom (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Funcom (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Funcom (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Funcom (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Funcom (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Funcom (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Funcom (NO)

Funcom (NO)

TickerFUNCOM
LandNorge
Omsättning233 MNOK

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Funcom (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Funcom (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter