FundedByMe B (FBM B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

FundedByMe B aktie

FBM B  

FundedByMe Crowdfunding Sweden är ett crowdfunding bolag inom equity crowdfunding. Inom den noterade koncernen ingår dotterbolaget Laika Consulting som primärt arbetar med Investor Relations, samt återfinns ägande i Feminvest, ett nätverk för kvinnliga investerare. I nuvarande stund erbjuder bolaget en egenutvecklad plattform för finansieringsstöd genom crowdfunding för tillväxtbolag runtom den globala marknaden. Kunderna tecknar sig online där de får möjligheten att investera i olika tillväxtbolag.

FundedByMe B tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 18 MSEK, en omsättning på 21 MSEK och med ett resultat på -26 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FundedByMe B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FundedByMe B (FBM B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FundedByMe B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern FBM B. Aktien har ett P/E-tal på -0.7 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FundedByMe B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FundedByMe B Avanza – se aktiekurs idag

Se FundedByMe B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FundedByMe B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FundedByMe B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i FundedByMe B.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om FundedByMe B

FundedByMe B

TickerFBM B
ListaNGM
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde18 MSEK
Omsättning21 MSEK
Vinst-26 MSEK
P/E-0.7
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FundedByMe B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FundedByMe B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter