G-Loot aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

G-Loot aktie

 

G-Loot grundades 2015 i Stockholm, Sverige, av spelentusiaster som försökte demokratisera den konkurrensutsatta esportsscenen. Sedan dess har företaget vuxit snabbt och har nu över 110 teammedlemmar från hela världen. G-Loots uppdrag är att föra "e-sport till alla" genom kompetensbaserade utmaningar och turneringar, vilket skapar ett extra lager av spänning för varje spelupplevelse. G-Loot-plattform: G-Loot är en online-spelplattform som låter användare tävla i e-sport utmaningar i de spel de redan äger. Under gameplay körs G-Loot PC-appen i bakgrunden. Den övervakar spelstatistik som dödar, vinner, förlorar och detaljer som exakthet och vilket vapen som används. När en spelare går in i en G-Loot-utmaning, det är denna information som avgör rankningen och vinnarna. G-Loot-användare behöver aldrig tävla direkt med varandra, så alla får lika spelplan nr betyder skillnaden i skicklighetsnivåer. Spelare kan välja att tävla mot andra (antingen 1v1 eller i en öppen mikroturnering) eller testa sina egna färdigheter i soloutmaningar. G-Loot debiterar en post avgift för varje intäktsgenererande utmaning och tar en procentandel av prispengarna. E-sportsbolaget G-Loot tog nyligen in en halv miljard kronor från kända investerare och siktar på börsnotering, IPO, på lämplig marknadsplats inom 12 månader.

Mer om aktien G-Loot

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper G-Loot aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

G-Loot utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter G-Loot – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien G-Loot.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i G-Loot.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om G-Loot

G-Loot

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien G-Loot

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om G-Loot? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter