G-Loot - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Vad är G-Loot?

G-Loot

G-Loot grundades 2015 i Stockholm, Sverige, av spelentusiaster som försökte demokratisera den konkurrensutsatta esportsscenen. Sedan dess har företaget vuxit snabbt och har nu över 110 teammedlemmar från hela världen. G-Loots uppdrag är att föra "e-sport till alla" genom kompetensbaserade utmaningar och turneringar, vilket skapar ett extra lager av spänning för varje spelupplevelse. G-Loot-plattform: G-Loot är en online-spelplattform som låter användare tävla i e-sport utmaningar i de spel de redan äger. Under gameplay körs G-Loot PC-appen i bakgrunden. Den övervakar spelstatistik som dödar, vinner, förlorar och detaljer som exakthet och vilket vapen som används. När en spelare går in i en G-Loot-utmaning, det är denna information som avgör rankningen och vinnarna. G-Loot-användare behöver aldrig tävla direkt med varandra, så alla får lika spelplan nr betyder skillnaden i skicklighetsnivåer. Spelare kan välja att tävla mot andra (antingen 1v1 eller i en öppen mikroturnering) eller testa sina egna färdigheter i soloutmaningar. G-Loot debiterar en post avgift för varje intäktsgenererande utmaning och tar en procentandel av prispengarna. E-sportsbolaget G-Loot tog nyligen in en halv miljard kronor från kända investerare och siktar på börsnotering, IPO, på lämplig marknadsplats inom 12 månader.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | IPO.se

Ingen insiderinformation bakom kursuppgång

Transferator AB (Publ) har idag uppmärksammat att Bolagsverket registrerat en riktad nyemission i portföljbolaget G-Loot Global Esports AB.

Transferator A
G-Loot
05 Oct 2020 12:47

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om G-Loot

G-Loot

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien G-Loot

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om G-Loot? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter