GHP Specialty Care (GHP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

GHP Specialty Care aktie

🔔 Skapa bevakning

GHP  

GHP Specialty Care är verksamma inom vård och omsorg. Idag bedriver bolaget specialistkliniker inom ryggkirurgi/ryggvård, specialisttandvård, fetmakirurgi och metabola sjukdomar, ortopedi samt arytmi. Verksamheten är koncentrerad till den nordiska marknaden och bolaget är verksamma inom ett flertal globala regioner. GHP Specialty Care etablerades under 2006 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

GHP Specialty Care tillhör sektorn Hälsovård och branschen Sjukhus & Vårdhem. Bolaget har ett börsvärde på 1 922 MSEK, en omsättning på 1 373 MSEK och med ett resultat på 77 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien GHP Specialty Care

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper GHP Specialty Care (GHP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

GHP Specialty Care aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern GHP. Aktien har ett P/E-tal på 25 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

GHP Specialty Care utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

GHP Specialty Care senaste utdelning är 0.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

GHP Specialty Care Avanza – se aktiekurs idag

Se GHP Specialty Care senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter GHP Specialty Care – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien GHP Specialty Care.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i GHP Specialty Care.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om GHP Specialty Care

GHP Specialty Care

TickerGHP
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschSjukhus & Vårdhem
Börsvärde1 922 MSEK
Omsättning1 373 MSEK
Vinst77 MSEK
P/E25
P/S1.3
Utdelning0.5 SEK
Direktavkastning1.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien GHP Specialty Care

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om GHP Specialty Care? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter