Happy Helper (DK) (HAPPY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Happy Helper (DK) aktie

HAPPY  

Happy Helper har utvecklat en plattform för städningstjänster inriktad mot den privata marknaden. Tjänsterna nås online där kunderna kan boka tid för städning. Bolagets plattform är tänkt att fungera som en sammanlänkning mellan kund och arbetare som önskar ett flexibelt arbete. Störst verksamhet återfinns inom den danska marknaden, med huvudkontor i Köpenhamn.

Happy Helper (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Konsumentservice. Bolaget har ett börsvärde på 48 MDKK, en omsättning på 7 MDKK och med ett resultat på -4 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Happy Helper (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Happy Helper (DK) (HAPPY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Happy Helper (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern HAPPY. Aktien har ett P/E-tal på -11.1 och P/S-tal på 6.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Happy Helper (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Happy Helper (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Happy Helper (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Happy Helper (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Happy Helper (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Happy Helper (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Happy Helper (DK)

Happy Helper (DK)

TickerHAPPY
ListaFirst North
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschKonsumentservice
Börsvärde48 MDKK
Omsättning7 MDKK
Vinst-4 MDKK
P/E-11.1
P/S6.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Happy Helper (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Happy Helper (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter