Ice Group (NO) (ICEGR) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Ice Group (NO) (ICEGR)

Ice Group (NO) aktie

Ice Group är ett norskt bolag med verksamhet inom telekombranschen. Bolaget är idag specialiserade inom utveckling av trådlösa telekommunikationstjänster. Produktutbudet är brett och inkluderar huvudsakligen tekniska röst- och bredbandstjänster, dataanalys, samt övriga digitala produkter. Verksamhet innehas på global nivå, med företagskunder som dominerande kundbas.

Ice Group (NO) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Ice Group (NO). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Ice Group (NO), som verkar inom telekommunikationsektorn och finns på oslo axess-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om Ice Group (NO)

Ice Group (NO)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerICEGR
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde3 856 MNOK
Omsättning1 893 MNOK
Vinst-976 MNOK
P/E-4
P/S1.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ice Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ice Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter