Ice Group (NO) (ICEGR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Ice Group (NO) aktie

ICEGR  

Ice Group är ett norskt bolag med verksamhet inom telekombranschen. Bolaget är idag specialiserade inom utveckling av trådlösa telekommunikationstjänster. Produktutbudet är brett och inkluderar huvudsakligen tekniska röst- och bredbandstjänster, dataanalys, samt övriga digitala produkter. Verksamhet innehas på global nivå, med företagskunder som dominerande kundbas.

Ice Group (NO) tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 3 413 MNOK, en omsättning på 1 893 MNOK och med ett resultat på -819 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ice Group (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ice Group (NO) (ICEGR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ice Group (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern ICEGR. Aktien har ett P/E-tal på -4.2 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ice Group (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ice Group (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ice Group (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ice Group (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ice Group (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ice Group (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Ice Group (NO)

Ice Group (NO)

TickerICEGR
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde3 413 MNOK
Omsättning1 893 MNOK
Vinst-819 MNOK
P/E-4.2
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ice Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ice Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter