IDL Biotech (IDL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

IDL Biotech aktie

IDL  

IDL Biotech är ett diagnostikbolag. Idag innehas särskild inriktning mot diagnostiska tester inom områdena onkologi och bakteriologi, där bolaget är tillverkare av tumörmarkörer och av olika bakterietester som används vid test av salmonella. Bolaget grundades ursprungligen 1988 under namnet IDL, Immuno Develop Lab. Huvudkontoret ligger i Bromma.

IDL Biotech tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 172 MSEK, en omsättning på 37 MSEK och med ett resultat på -14 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien IDL Biotech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper IDL Biotech (IDL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

IDL Biotech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern IDL. Aktien har ett P/E-tal på -12.1 och P/S-tal på 9.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

IDL Biotech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

IDL Biotech Avanza – se aktiekurs idag

Se IDL Biotech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter IDL Biotech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien IDL Biotech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i IDL Biotech.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om IDL Biotech

IDL Biotech

TickerIDL
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde172 MSEK
Omsättning37 MSEK
Vinst-14 MSEK
P/E-12.1
P/S9.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien IDL Biotech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om IDL Biotech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter