Insr Insurance (NO) (INSR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Insr Insurance (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

INSR  

Insr Insurance Group är ett norskt försäkringsbolag. Bolaget tillhandahåller försäkringslösningar riktade mot både privatpersoner och företag. Idag erbjuds ett brett utbud av försäkringslösningar särskilt inriktade mot fastighetsförsäkring, olycksfallsförsäkring samt kredit- och livförsäkring. Bolaget grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Insr Insurance (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Försäkring. Bolaget har ett börsvärde på 39 MNOK, en omsättning på 1 311 MNOK och med ett resultat på -49 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Insr Insurance (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Insr Insurance (NO) (INSR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Insr Insurance (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern INSR. Aktien har ett P/E-tal på -0.8 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Insr Insurance (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Insr Insurance (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Insr Insurance (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Insr Insurance (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Insr Insurance (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Insr Insurance (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Insr Insurance (NO)

Insr Insurance (NO)

TickerINSR
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFörsäkring
Börsvärde39 MNOK
Omsättning1 311 MNOK
Vinst-49 MNOK
P/E-0.8
P/S0.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Insr Insurance (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Insr Insurance (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter