IVISYS (IVISYS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

IVISYS aktie

IVISYS  

IVISYS utvecklar och säljer tekniska system för höghastighetskontroll och levererar dessa med kameror, hårdvara och mjukvara. Kunderna återfinns inom tillverkningsindustrin där tekniken används för att upptäcka, kontrollera och hitta möjliga felkonstruktioner. Tekniken fungerar som ett visionssystem som kan utföra diverse kvalitetskontrolluppgifter. Bolagets huvudkontor ligger i Vällingby.

IVISYS tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronisk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 63 MSEK, en omsättning på 9 MSEK och med ett resultat på -17 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien IVISYS

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper IVISYS (IVISYS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

IVISYS aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern IVISYS. Aktien har ett P/E-tal på -3.7 och P/S-tal på 9.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

IVISYS utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

IVISYS Avanza – se aktiekurs idag

Se IVISYS senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter IVISYS – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien IVISYS.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i IVISYS.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om IVISYS

IVISYS

TickerIVISYS
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschElektronisk Utrustning
Börsvärde63 MSEK
Omsättning9 MSEK
Vinst-17 MSEK
P/E-3.7
P/S9.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien IVISYS

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om IVISYS? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter