Jobindex (DK) (JOBNDX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Jobindex (DK) aktie

JOBNDX  

Jobindex är en jobbportal. Via bolagets plattform nås ett flertal jobbannonser samt tillgång till meritförteckningar och övrig information om potentiella kandidater. Utöver erbjuds även meriterande kurser, information om löner, arbetsbloggar, samt övriga tips inför en anställning. Under koncernen går ett flertal dotterbolag med verksamhet inom IT-sektorn. Bolaget grundades 1996 och har sitt huvudkontor i Frederiksberg.

Jobindex (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Bemanning. Bolaget har ett börsvärde på 1 431 MDKK, en omsättning på 317 MDKK och med ett resultat på 68 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Jobindex (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jobindex (DK) (JOBNDX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jobindex (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern JOBNDX. Aktien har ett P/E-tal på 21.2 och P/S-tal på 4.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Jobindex (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jobindex (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Jobindex (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jobindex (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jobindex (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Jobindex (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Jobindex (DK)

Jobindex (DK)

TickerJOBNDX
ListaFirst North
LandDanmark
SektorIndustri
BranschBemanning
Börsvärde1 431 MDKK
Omsättning317 MDKK
Vinst68 MDKK
P/E21.2
P/S4.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jobindex (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jobindex (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter