Jutlander Bank (DK) (JUTBK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Jutlander Bank (DK) aktie

JUTBK  

Jutlander Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder banken ett brett utbud av finansiella tjänster som berör pension, bostadslån, försäkring och kapitalförvaltning. Utöver levereras olika digitala finansiella tjänster inom Cash Management. En stor del av bankens tjänster nås idag digitalt och kunderna återfinns både bland privat- och företagskunder, främst på den danska marknaden.

Jutlander Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 2 132 MDKK, en omsättning på 810 MDKK och med ett resultat på 206 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Jutlander Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jutlander Bank (DK) (JUTBK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jutlander Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern JUTBK. Aktien har ett P/E-tal på 10.3 och P/S-tal på 2.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Jutlander Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jutlander Bank (DK) senaste utdelning är 4 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Jutlander Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Jutlander Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jutlander Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jutlander Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Jutlander Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Jutlander Bank (DK)

Jutlander Bank (DK)

TickerJUTBK
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde2 132 MDKK
Omsättning810 MDKK
Vinst206 MDKK
P/E10.3
P/S2.7
Utdelning4 DKK
Direktavkastning1.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jutlander Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jutlander Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter