Kalera (NO) (KAL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kalera (NO) aktie

KAL  

Kalera är verksamma inom livsmedelsbranschen. Bolaget är en teknisk utvecklare och leverantör av system för odling. Systemen används för att justera temperatur och luftkvalitet runtom bolagets produktionsanläggningar. Exempelvis odlar bolaget sallad, örter och blommor. Kunderna består av små- och medelstora aktörer inom grossisthandeln, samt restauranger. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Kalera (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Jordbruk.

Mer om aktien Kalera (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kalera (NO) (KAL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kalera (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern KAL. Aktien har ett P/E-tal på -53.2 och P/S-tal på 597.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kalera (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kalera (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kalera (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kalera (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kalera (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kalera (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kalera (NO)

Kalera (NO)

TickerKAL
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschJordbruk
Börsvärde4 520 MNOK
Vinst-85 MNOK
P/E-53.2
P/S597.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kalera (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kalera (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter