Karo Pharma (KARO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Karo Pharma aktie

KARO  

Karo Pharma är ett forsknings- och utvecklingsbolag specialiserade inom kärnreceptorer för utveckling av nya läkemedel. Bolaget har en projektportfölj med substanser som primärt är inriktade mot behandling av kardiovaskulära-, metabola- och inflammatoriska sjukdomar samt vissa kvinnosjukdomar. Karo Pharma har sitt huvudkontor i Stockholm.

Karo Pharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 12 056 MSEK, en omsättning på 2 274 MSEK och med ett resultat på 49 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Karo Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Karo Pharma (KARO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Karo Pharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern KARO. Aktien har ett P/E-tal på 248.3 och P/S-tal på 4.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Karo Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Karo Pharma Avanza – se aktiekurs idag

Se Karo Pharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Karo Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Karo Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Karo Pharma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Karo Pharma

Karo Pharma

TickerKARO
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde12 056 MSEK
Omsättning2 274 MSEK
Vinst49 MSEK
P/E248.3
P/S4.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Karo Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Karo Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter