Kungsleden (KLED) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kungsleden aktie

KLED  

Kungsleden är ett fastighetsbolag. Bolagets affärsidé är att äga, förvalta och förädla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner runtom i Sverige och att leverera totalavkastning till aktieägarna. Fastighetsbeståndet består av lokaler för kontor, industri och lager samt handel beläget runtom Storstockholm, Mälardalen, sydvästra Sverige och Norrland. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Kungsleden tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 22 233 MSEK, en omsättning på 2 472 MSEK och med ett resultat på 2 407 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kungsleden

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kungsleden (KLED) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kungsleden aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern KLED. Aktien har ett P/E-tal på 9.2 och P/S-tal på 8.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kungsleden utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kungsleden senaste utdelning är 2.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kungsleden Avanza – se aktiekurs idag

Se Kungsleden senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kungsleden – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kungsleden.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kungsleden.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kungsleden

Kungsleden

TickerKLED
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde22 233 MSEK
Omsättning2 472 MSEK
Vinst2 407 MSEK
P/E9.2
P/S8.8
Utdelning2.8 SEK
Direktavkastning2.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kungsleden

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kungsleden? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter