Lauritz (LAUR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lauritz aktie

LAUR  

Lauritz.com är en online-auktionssida. Utbudet består av konst, antikviteter och design. Bolaget startades i Danmark och har idag utvecklats till att bli en av norra Europas största sidor för auktioner. Via bolagets filialer kan säljare lämna sina tillhörigheter för värdering till experterna inom området och köparna får chansen att inspektera varorna i bolagets showrooms. Huvudkontoret är beläget i Søborg, Danmark.

Lauritz tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Internettjänster. Bolaget har ett börsvärde på 49 MSEK, en omsättning på 305 MSEK och med ett resultat på -31 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lauritz

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lauritz (LAUR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lauritz aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern LAUR. Aktien har ett P/E-tal på -1.5 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lauritz utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lauritz Avanza – se aktiekurs idag

Se Lauritz senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lauritz – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lauritz.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lauritz.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lauritz

Lauritz

TickerLAUR
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschInternettjänster
Börsvärde49 MSEK
Omsättning305 MSEK
Vinst-31 MSEK
P/E-1.5
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lauritz

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lauritz? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter