Lifeassays (LIFE B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lifeassays aktie

LIFE B  

LifeAssays tillhandahåller engångstester och utrustning för patientnära diagnostik inom primärvården, privatmottagningar, sjukhus samt hemdiagnostik. Bolagets produkter erbjuder en snabb metod för diagnos av sjukdomsmarkörer i blod eller urin. Bolagets fokus ligger på samhällsresurskrävande folksjukdomar såsom diabetes, infektionssjukdomar, njurfunktionsstörningar och hjärt- och kärlsjukdomar.

Lifeassays tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 441 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på 1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lifeassays

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lifeassays (LIFE B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lifeassays aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern LIFE B. Aktien har ett P/E-tal på 673.5 och P/S-tal på 54.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lifeassays utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lifeassays Avanza – se aktiekurs idag

Se Lifeassays senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lifeassays – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lifeassays.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lifeassays.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lifeassays

Lifeassays

TickerLIFE B
ListaNGM
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde441 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst1 MSEK
P/E673.5
P/S54.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lifeassays

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lifeassays? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter