Loudspring (LOUDS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Loudspring aktie

🔔 Skapa bevakning

LOUDS  

Loudspring är ett investmentbolag. Bolaget är särskilt inriktade mot clean-tech branschen, vilket innefattar bolag vars affärsverksamhet är fokuserad mot att utveckla att miljövänliga lösningar. Investeringsportföljen består främst av bolag verksamma inom energi, IT och hållbar utveckling. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Cleantech Invest och har idag sitt huvudkontor i Helsingfors.

Loudspring tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 100 MSEK, en omsättning på 2 MSEK och med ett resultat på -19 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Loudspring

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Loudspring (LOUDS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Loudspring aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern LOUDS. Aktien har ett P/E-tal på -5.4 och P/S-tal på 53.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Loudspring utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Loudspring Avanza – se aktiekurs idag

Se Loudspring senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Loudspring – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Loudspring.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Loudspring.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Loudspring

Loudspring

TickerLOUDS
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde100 MSEK
Omsättning2 MSEK
Vinst-19 MSEK
P/E-5.4
P/S53.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Loudspring

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Loudspring? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter