Loudspring Oyj (FI) (LOUD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Loudspring Oyj (FI) aktie

LOUD  

Loudspring är ett investmentbolag. Bolaget är särskilt inriktade mot clean-tech branschen, vilket innefattar bolag vars affärsverksamhet är fokuserad mot att utveckla att miljövänliga lösningar. Investeringsportföljen består främst av bolag verksamma inom energi, IT och hållbar utveckling. Störst verksamhet återfinns på den nordiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Cleantech Invest och har idag sitt huvudkontor i Helsingfors.

Loudspring Oyj (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 7 MEUR, en omsättning på 0 MEUR och med ett resultat på -4 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Loudspring Oyj (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Loudspring Oyj (FI) (LOUD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Loudspring Oyj (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern LOUD. Aktien har ett P/E-tal på -1.8 och P/S-tal på 43.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Loudspring Oyj (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Loudspring Oyj (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Loudspring Oyj (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Loudspring Oyj (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Loudspring Oyj (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Loudspring Oyj (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Loudspring Oyj (FI)

Loudspring Oyj (FI)

TickerLOUD
ListaFirst North
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde7 MEUR
Omsättning0 MEUR
Vinst-4 MEUR
P/E-1.8
P/S43.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Loudspring Oyj (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Loudspring Oyj (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter