MaxFast Properties (MAXF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

MaxFast Properties aktie

MAXF  

MaxFastigheter i Sverige är ett fastighetsbolag. Bolaget investerar i fastighetsbolag som senare förvaltas och utvecklas för att skapa ökat aktieägarvärde. Fokus ligger främst på att förvärva kommersiella fastigheter i mellan- och norra Sverige med visionen att vara en aktör med stark lokal närvaro. Bolaget grundades 2013 och har sitt huvudkontor beläget i Torshälla.

MaxFast Properties tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 920 MSEK, en omsättning på 158 MSEK och med ett resultat på 84 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien MaxFast Properties

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper MaxFast Properties (MAXF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

MaxFast Properties aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MAXF. Aktien har ett P/E-tal på 11 och P/S-tal på 4.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

MaxFast Properties utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

MaxFast Properties Avanza – se aktiekurs idag

Se MaxFast Properties senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter MaxFast Properties – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien MaxFast Properties.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i MaxFast Properties.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om MaxFast Properties

MaxFast Properties

TickerMAXF
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde920 MSEK
Omsättning158 MSEK
Vinst84 MSEK
P/E11
P/S4.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien MaxFast Properties

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om MaxFast Properties? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter