Mercell Holding (NO) (MRCEL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Mercell Holding (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

MRCEL  

Mercell Holding är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget drivs som ett holdingbolag där dotterbolagen är specialiserade inom utveckling av system för upphandlingsprocesser. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för hantering av anbud och upphandlingsbevakning. Kunderna består av företagskunder verksamma i ett flertal sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Mercell Holding (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 3 533 MNOK, en omsättning på 166 MNOK och med ett resultat på -238 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Mercell Holding (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Mercell Holding (NO) (MRCEL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Mercell Holding (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern MRCEL. Aktien har ett P/E-tal på -15.6 och P/S-tal på 7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Mercell Holding (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Mercell Holding (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Mercell Holding (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Mercell Holding (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Mercell Holding (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Mercell Holding (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Mercell Holding (NO)

Mercell Holding (NO)

TickerMRCEL
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde3 533 MNOK
Omsättning166 MNOK
Vinst-238 MNOK
P/E-15.6
P/S7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Mercell Holding (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Mercell Holding (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter