Modern Ekonomi (ME) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Modern Ekonomi aktie

ME  

Modern Ekonomi Sverige Holding är en redovisningsbyrå. Bolaget erbjuder bland annat löpande redovisning, momsdeklarationer, bokslut och inkomstdeklarationer. Målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå, särskilt inriktade mot mindre och medelstora bolag. Idag innehas verksamt runtom på den svenska marknaden. Huvudkontoret ligger i Västerås.

Modern Ekonomi tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 63 MSEK, en omsättning på 107 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Modern Ekonomi

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Modern Ekonomi (ME) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Modern Ekonomi aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ME. Aktien har ett P/E-tal på -11.9 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Modern Ekonomi utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Modern Ekonomi Avanza – se aktiekurs idag

Se Modern Ekonomi senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Modern Ekonomi – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Modern Ekonomi.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Modern Ekonomi.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Modern Ekonomi

Modern Ekonomi

TickerME
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde63 MSEK
Omsättning107 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-11.9
P/S0.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Modern Ekonomi

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Modern Ekonomi? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter