myFC Holding (MYFC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

myFC Holding aktie

MYFC  

myFC Holding är ett bolag som utvecklar mikrobränsleceller. Bolagets teknologi genererar grön energi via vätgas för att ladda och komplettera batterier. myFC’s grundläggande design innefattar små, platta och formbara bränsleceller som huvudsakligen används i tekniska konsumentprodukter samt elfordon. Bolaget kom till under 2005 som en avknoppning av KTH Royal Institute of Technology. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

myFC Holding tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Förnybarenergi. Bolaget har ett börsvärde på 284 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -48 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien myFC Holding

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper myFC Holding (MYFC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

myFC Holding aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MYFC. Aktien har ett P/E-tal på -5.9 och P/S-tal på 1537.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

myFC Holding utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

myFC Holding Avanza – se aktiekurs idag

Se myFC Holding senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter myFC Holding – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien myFC Holding.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i myFC Holding.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om myFC Holding

myFC Holding

TickerMYFC
ListaFirst North
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschFörnybarenergi
Börsvärde284 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-48 MSEK
P/E-5.9
P/S1537.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien myFC Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om myFC Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter