Nanoform Oyj (FI) (NANOFH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nanoform Oyj (FI) aktie

NANOFH  

Nanoform Finland är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av tekniska produkter som används för att skapa nanopartiklar i läkemedel. Tekniken används som komplement i produktionsprocessen och används för behandling av sjukdomar som ALS och Alzheimers. Kunderna består av aktörer inom den globala läkemedelsindustrin. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontoret beläget i Helsingfors.

Nanoform Oyj (FI) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 413 MEUR, en omsättning på 0 MEUR och med ett resultat på -19 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nanoform Oyj (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nanoform Oyj (FI) (NANOFH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nanoform Oyj (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern NANOFH. Aktien har ett P/E-tal på -21.3 och P/S-tal på 579.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nanoform Oyj (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nanoform Oyj (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Nanoform Oyj (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nanoform Oyj (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nanoform Oyj (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nanoform Oyj (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Nanoform Oyj (FI)

Nanoform Oyj (FI)

TickerNANOFH
ListaFirst North
LandFinland
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde413 MEUR
Omsättning0 MEUR
Vinst-19 MEUR
P/E-21.3
P/S579.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nanoform Oyj (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nanoform Oyj (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter