Newton Nordic (NEWTON) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Newton Nordic aktie

NEWTON  

Newton Nordic är ett teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. NEWTON-systemet används för direktsända tv-produktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Bolaget har sitt säte i Linköping.

Newton Nordic tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 66 MSEK, en omsättning på 15 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Newton Nordic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Newton Nordic (NEWTON) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Newton Nordic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NEWTON. Aktien har ett P/E-tal på -17.7 och P/S-tal på 5.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Newton Nordic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Newton Nordic Avanza – se aktiekurs idag

Se Newton Nordic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Newton Nordic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Newton Nordic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Newton Nordic.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Newton Nordic

Newton Nordic

TickerNEWTON
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde66 MSEK
Omsättning15 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-17.7
P/S5.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Newton Nordic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Newton Nordic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter