Nordic ID (FI) (NORDID) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nordic ID (FI) aktie

NORDID  

Nordic ID är ett IT-bolag. Bolaget är specialiserade mot molnbaserade tjänster för hantering av gods och övriga varor. Exempel på tjänster inkluderar lösningar för hantering av inventarier och lager, spårning av gods, integrationslösningar, samt hantering av returer. Kunderna återfins inom flera branscher, från detaljhandeln till tillverkningsindustrin. Teknologin baseras på egenutvecklade tekniska plattformer. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Nordic ID (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Mätning & Analys.

Mer om aktien Nordic ID (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nordic ID (FI) (NORDID) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nordic ID (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern NORDID. Aktien har ett P/E-tal på -5.9 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nordic ID (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nordic ID (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Nordic ID (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nordic ID (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nordic ID (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nordic ID (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordic ID (FI)

Nordic ID (FI)

TickerNORDID
ListaFirst North
LandFinland
SektorIndustri
BranschMätning & Analys
Börsvärde8 MEUR
Vinst-1 MEUR
P/E-5.9
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordic ID (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordic ID (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter