Norway Royal Salmon (NO) (NRS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Norway Royal Salmon (NO) aktie

NRS  

Norway Royal Salmon är verksamma inom fisk- och skaldjursodling. Utbudet består främst av fiskarterna lax och öring. Odlingen bedrivs huvudsakligen inom Norge via egna anläggningar men bolaget har även verksamhet på global nivå. En del av verksamheten drivs i samarbete med andra partners på marknaden. Bolaget grundades 1992 och har sitt huvudkontor i Trondheim.

Norway Royal Salmon (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 8 470 MNOK, en omsättning på 5 370 MNOK och med ett resultat på 80 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Norway Royal Salmon (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Norway Royal Salmon (NO) (NRS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Norway Royal Salmon (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NRS. Aktien har ett P/E-tal på 105.7 och P/S-tal på 1.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Norway Royal Salmon (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Norway Royal Salmon (NO) senaste utdelning är 3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Norway Royal Salmon (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Norway Royal Salmon (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Norway Royal Salmon (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Norway Royal Salmon (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Norway Royal Salmon (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Norway Royal Salmon (NO)

Norway Royal Salmon (NO)

TickerNRS
ListaOB Match
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde8 470 MNOK
Omsättning5 370 MNOK
Vinst80 MNOK
P/E105.7
P/S1.7
Utdelning3 NOK
Direktavkastning1.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Norway Royal Salmon (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Norway Royal Salmon (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter