Bank Norwegian (NO) (BANO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bank Norwegian (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

BANO  

Norwegian Finans Holding är ett förvaltande holdingbolag med verksamhet som bedrivs via dotterbolaget Bank Norwegian. Banken tillhandahåller ett brett utbud av finansiella tjänster till privatmarknaden som bland annat innefattar lånefinansiering, rådgivning och sparande samt övriga kredittjänster. Största delen av tjänsterna erbjuds via bankens internetbank. Norwegian Finans etablerades 2007 och har sitt huvudkontor i Fornebu.

Bank Norwegian (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Nischbanker. Bolaget har ett börsvärde på 19 528 MNOK, en omsättning på 5 799 MNOK och med ett resultat på 1 672 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bank Norwegian (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bank Norwegian (NO) (BANO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bank Norwegian (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BANO. Aktien har ett P/E-tal på 11.7 och P/S-tal på 3.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bank Norwegian (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bank Norwegian (NO) senaste utdelning är 5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bank Norwegian (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Bank Norwegian (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bank Norwegian (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bank Norwegian (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bank Norwegian (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bank Norwegian (NO)

Bank Norwegian (NO)

TickerBANO
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde19 528 MNOK
Omsättning5 799 MNOK
Vinst1 672 MNOK
P/E11.7
P/S3.8
Utdelning5 NOK
Direktavkastning4.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bank Norwegian (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bank Norwegian (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter