Norwegian Finans (NO) (NOFI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Norwegian Finans (NO) aktie

NOFI  

Norwegian Finans Holding är ett förvaltande holdingbolag med verksamhet som bedrivs via dotterbolaget Bank Norwegian. Banken tillhandahåller ett brett utbud av finansiella tjänster till privatmarknaden som bland annat innefattar lånefinansiering, rådgivning och sparande samt övriga kredittjänster. Största delen av tjänsterna erbjuds via bankens internetbank. Norwegian Finans etablerades 2007 och har sitt huvudkontor i Fornebu.

Norwegian Finans (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Nischbanker. Bolaget har ett börsvärde på 18 519 MNOK, en omsättning på 5 799 MNOK och med ett resultat på 1 899 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Norwegian Finans (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Norwegian Finans (NO) (NOFI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Norwegian Finans (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NOFI. Aktien har ett P/E-tal på 9.8 och P/S-tal på 3.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Norwegian Finans (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Norwegian Finans (NO) senaste utdelning är 5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Norwegian Finans (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Norwegian Finans (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Norwegian Finans (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Norwegian Finans (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Norwegian Finans (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Norwegian Finans (NO)

Norwegian Finans (NO)

TickerNOFI
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde18 519 MNOK
Omsättning5 799 MNOK
Vinst1 899 MNOK
P/E9.8
P/S3.4
Utdelning5 NOK
Direktavkastning5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Norwegian Finans (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Norwegian Finans (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter