Norwegian Property (NO) (NPRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Norwegian Property (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

NPRO  

Norwegian Property är en fastighetsutvecklare. Bolaget är en aktiv utvecklare, förvaltare och underhållare av kontorsfastigheter runtom på den norska fastighetsmarknaden. Fastigheterna är vanligtvis belägna centralt i större städer och består av kommersiella fastigheter. Visionen är att vara en aktiv aktör på marknaden för fastighetsutveckling. Norwegian Property grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Norwegian Property (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 11 859 MNOK, en omsättning på 1 491 MNOK och med ett resultat på 2 457 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Norwegian Property (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Norwegian Property (NO) (NPRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Norwegian Property (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NPRO. Aktien har ett P/E-tal på 4.8 och P/S-tal på 14.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Norwegian Property (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Norwegian Property (NO) senaste utdelning är 0.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Norwegian Property (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Norwegian Property (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Norwegian Property (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Norwegian Property (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Norwegian Property (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Norwegian Property (NO)

Norwegian Property (NO)

TickerNPRO
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde11 859 MNOK
Omsättning1 491 MNOK
Vinst2 457 MNOK
P/E4.8
P/S14.4
Utdelning0.3 NOK
Direktavkastning1.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Norwegian Property (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Norwegian Property (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter