NTS (NO) (NTS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NTS (NO) aktie

NTS  

NTS är verksamma inom rederi. Tjänster som levereras inkluderar transport av gods och råvaror, samt olika system till båtar samt kollektivtrafik. Verksamheten drivs utifrån flertalet dotterbolag, med störst sjötransport inom den nordiska marknaden. Bolaget har anor tillbaka till 1879 vid etableringen av Stiftelsen av Namsos Dampskipsselskap. Namnbytet till NTS skedde under 2014. Bolaget har sitt huvudkontor i Kolvereid.

NTS (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 10 711 MNOK, en omsättning på 1 677 MNOK och med ett resultat på 328 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NTS (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NTS (NO) (NTS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NTS (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NTS. Aktien har ett P/E-tal på 32.7 och P/S-tal på 5.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NTS (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NTS (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se NTS (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NTS (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NTS (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NTS (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NTS (NO)

NTS (NO)

TickerNTS
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde10 711 MNOK
Omsättning1 677 MNOK
Vinst328 MNOK
P/E32.7
P/S5.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NTS (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NTS (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter