Oboya Horticulture (OBOYA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Oboya Horticulture aktie

OBOYA B  

Oboya Horticulture Industries är en helhetsleverantör av produkter inom odlingsindustrin. Koncernens produktutbud innefattar förpackningar, krukor och brätten, gödningsmedel och växtnäring, samt diverse logistiklösningar. Produktionsanläggningarna återfinns på global nivå och kunderna består både av professionella odlare samt hemmaodlare. Bolaget bildades 2006 och har sitt huvudkontor i Stenkullen.

Oboya Horticulture tillhör sektorn Material och branschen Förpackning. Bolaget har ett börsvärde på 47 MSEK, en omsättning på 497 MSEK och med ett resultat på -65 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Oboya Horticulture

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Oboya Horticulture (OBOYA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Oboya Horticulture aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern OBOYA B. Aktien har ett P/E-tal på -0.7 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Oboya Horticulture utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Oboya Horticulture Avanza – se aktiekurs idag

Se Oboya Horticulture senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Oboya Horticulture – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Oboya Horticulture.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Oboya Horticulture.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Oboya Horticulture

Oboya Horticulture

TickerOBOYA B
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschFörpackning
Börsvärde47 MSEK
Omsättning497 MSEK
Vinst-65 MSEK
P/E-0.7
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Oboya Horticulture

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Oboya Horticulture? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter