Onxeo (DK) (ONXEO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Onxeo (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

ONXEO  

Onxeo är verksamma inom utveckling av biokemi. Bolaget inriktar sig mot forskning och utveckling av läkemedel som används vid behandling av sällsynta onkologiska sjukdomar. Utöver används bolagets läkemedel vid behandling av cancer. Produkterna säljs under separata varumärken på en global marknad. Onxeo kom till vid en sammanslagning av BioAlliance Pharma och Topotarget och har sitt huvudkontor i Paris.

Onxeo (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 207 MDKK, en omsättning på 32 MDKK och med ett resultat på 8 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Onxeo (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Onxeo (DK) (ONXEO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Onxeo (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern ONXEO. Aktien har ett P/E-tal på 25.6 och P/S-tal på 15.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Onxeo (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Onxeo (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Onxeo (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Onxeo (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Onxeo (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Onxeo (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Onxeo (DK)

Onxeo (DK)

TickerONXEO
ListaFirst North
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde207 MDKK
Omsättning32 MDKK
Vinst8 MDKK
P/E25.6
P/S15.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Onxeo (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Onxeo (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter